تصادف و نداشتن گواهی نامه چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۵۷۰ #69032553

بسمه تعالی
باسلام. بنده فاقد گواهی نامه بوده اما پس از قبولی در آزمون آیین نامه، و برای تمرین جهت آزمون شهر با خودروی شخصی مشغول رانندگی بودم و همراه خود شخصی دارای گواهی نامه داشتم. که بر اثر بی دقتی از جانب من به تصادف و ایجاد خسارت به خودروی شخصی دیگر شد. لطفا مرا راهنمایی بفرمایید.
از پیش از وقتی که بابت مطالعه دقیق متن مطول بالا و پاسخ به آن صرف کردید سپاسگزارم.

مشاوره حقوقی تصادفات
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام رانندگی بدون گواهی نامه جرم محسوب می شودو جزای نقدی دارد.

با سلام
باید خسارت خودرو را بدهید و جریمه خواهید شد

با درود مجازات آن جزای نقدی است

ملزم به جبران خسارت طرف مقابل هستید و همچنین به دلیل رانندگی بدون گواهینامه جریمه خواهید شد.

با سلام. باعنایت به نص صریح بند "پ" ماده ۱۵ قانون بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث شرکت بیمه مکلف است بدون هیچ شرط و اخذ تضمین خسارت زیان دیده را پرداخت کند. البته بعد از جبران خسارت می تواند خسارات پرداختی را از شما مطالبه نماید. البته مجازات رانندگی بدون گواهینامه جزای نقدی است.
عجیب است که برخی از سروران و همکاران عنوان کرده اند که چون گواهینامه نداشته اید بیمه خسارات را پرداخت نمی کند!!

سلام
بهترین راهکار پرداخت خسارت خودروی اسیب دیده است
در خصوص رانندگی بدون گواهینامه نیز در صورت شکایت موضوع منتهی به پرداخت جزای نقدی می شود

علاوه بر متحمل شدن مجازات قانونی برای رانندگی بدون گواهینامه کلیه خسارات وارده را نیز میبایست پرداخت کنید و امکان مطالبه آنها از شما وجود دارد