برای مزاحمت و تهمتی که زده باید به دادگاه مراجعه کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۸ #69023823

سلام یکی از آشناها چند ماهی میشه در دوران عقد طلاق گرفته بعد از طلاق اقا پسر چندین بار از طریق اینستاگرام دختر خانم و حتی از طریق پیام برای پدر مادر دختر مزاحمت ایجاد کرده و حرفای نامناسب میزنه و اخیرا هم به خانم تهمت زده میخواستیم ببینم میشه شکایت کرد از ایشون خانم میتونه کاری کنه هم برای مزاحمت و تهمتی که زده باید به دادگاه مراجعه کنه یا پلیس فتا؟
متشکر

مشاوره حقوقی افترا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام درصورت مزاحمت میتوانید علیه ایشان شکایت مبنی بر تهدید و تهمت و افترا تنظیم و جهت ثبت به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.