به علت استفاده نادرست و رعایت نکردن صفحه مذکور خراب شده، از من خواهان صفحه نو میباشد، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۷۹ #69004705

بنده کابینت ام دی اف برای مشتری خود ساختم و روی کابینت زمینی صفحه ام دی اف کار میشود یا سنگ که بنده به مشتری خود سنگ را پیشنهاد دادم و به او تذکر دادم که صفحه های امروزی کیفیت لازم را ندارد و بنده صفحه ام دی اف را ضمانت نمیکنم ولی مشتری من به اصرار صفحه را انتخاب کرده و بعد از سه ماه. به علت استفاده نادرست و رعایت نکردن صفحه مذکور خراب شده و به همین دلیل چک خودش را پاس نکرده و از بنده طلب یک صفحه نو را دارد.
آیا با این ادله بنده محکوم هستم یا خیر؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه شما به تعهدات قراردادی خود بطور کامل عمل نموده اید ایشان نمی تواند مطالبه جدیدی داشته باشد و نسبت به چک نیز می توانید اقدامات حقوقی و یا کیفری را حسب مورد انجام دهید .

خیر جبران هزینه با خودشان است و شما کار را سه ماه پیش سالم تحویل داده اید و این استفاده نادرست ایشان بوده است که باعث خرابی شده است .

با سلام در صورت اختلاف پرونده به کارشناسان و متخصصین امر ارجاع داده می شود و نظر کارشناسی مشخص می نماید شما قصوری انجام داده اید و یا خیر ضمنا این نکته نیز که به درخواست خود مشتری این اقدام را انجام دادید بسیار اهمیت داشته و در صورت اثبات این موضوع ایشان هیچ‌گونه ضرر و زیانی دیگر نمی‌توانند مطالبه نمایند

اولا : مشخص نشده قراردادی داشته ایدیانه
ثانیا : هر کس مدعی حقی باشد باید آن را اثبات کند و مدعی‌ علیه هر گاه در مقام دفاع مدعی امری شود که محتاج به دلیل باشد، اثبات امر بر‌ عهده او است.

وجه چک را مطالبه کنید

ادعای مشتری به نتیجه نخواهد رسید و شما نیز می توانید نسبت به اخذ گواهی عدم پرداخت چک اقدام نموده و وجه و خسارت تاخیر تادیه چک را مطالبه نمایید.

درودها؛ شما آنچه سفارش مشتری بود را نصب کردید و نسبت به هرگونه آسیب پذیری ورق ام دی اف ضمانتی نکردید تا مشتری شما را مسئول نقصان ناشی از استفاده صفحه چوبی بداند علی ایحال به بی مبالاتی مشتری در نحوه استفاده از کالا و عدم تضمین آن استناد کنید بزرگوار