آیا با اثبات بیماری ام اس می توانم برای فریب در ازدواج اقدام کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶,۶۸۴ #68999674

سلام
من چند ماهه عقد کردم و مشکوک به داشتن بیماری ms در همسرم شدم. ایشان بعد از عقد به سرعت مهریه خود را اجرا گذاشته و درخواست نفقه کرده! من مطمئن نیستم از بیماری ایشان اما زمانی که دوست بودیم گفته بود ms داردتم اما قبل از عقد وقتی من ازش پیگیر شدم گفت دروغ گفتم و داشتم اذیتت میکردم اما بعدا که ارتباطمون نزدیک تر شد احساس کردم یکسری از علائم ms رو داره اما همونطور که گفتم مطمئن نیستم و شاید بابت اون حرفایی که قبل عقد زده بود و بعد انکار کرد این حس بهم دست داده! حالا سوالی که از شما عزیزان دارم اینه که با توجه به اینکه ایشون به سرعت بعد از عقد مطالبه مهریه کرده و با وجود دریافت نفقه تمکین نمیکنه من به چه شکل میتونم بابت شکی که در خصوص بیماریشون دارم اقدام کنم که اگر خدایی نکرده این بیماری رو داشتن بتونم در خصوص تدلیس اقدام کنم؟ ضمنا به شدت فردی زودرنج و عصبی هستن و جدیدا متوجه شدم که زیر نظر دکتر روانپزشک هستن. با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
جهت تمکین میتوانید اقدام به ارسال اظهارنامه و متعاقبا طرح دعوای الزام به تمکین نمایید
در خصوص تدلیس نیز چنانچه مبادرت به طرح شکایت تدلیس در نکاح نمایید دادگاه در صورت لزوم اقدام به معرفی متهم به پزشکی قانونی جهت بررسی و احراز واقعیت می نماید

بله میتوانید بدلیل تدلیس در نکاح فسخ نکاح نمایید که بایستی توجه داشته باشید که اقدام و پیگیری در این خصوص فوری بایستی باشد

با سلام با توجه به اینکه از وجود بیماری ایشان مطمین نیستید و احتمال وجود بیماری را از زمان قبل از عقد میداده اید و از طرفی چندین ماه است از زمان عقد میگذرد و شما عملا اقدامی ذدر راستای شکایت تدلیس و یا دادخواست فسخ نکاح اقدام ننموده اید. لذا امکان بهره برداری از حق فسخ و یا شکایت برای شما ممکن است در صورت صحت ادعا با مشکلات و موانع قضایی همراه باشد.

با سلام
شکایت تدلیس کنید.در صورت فسخ نکاح، هیچ مهریه‌ای به زن تعلق نخواهد گرفت.

سلام
می توانید به.دادگاه کیفری شکایت تدلیس کنید.دادسرا ایشان را به پزشکی قانونی معرفی میکند
در صورتی که فسخ نکاح، به دلیل تدلیس یا فریب خوردن مرد توسط زن باشد، با این شرایط در هیچ صورتی چه فسخ نکاح بعد از وقوع نزدیکی باشد چه قبل از نزدیکی، هیچ مهریه‌ای به زن تعلق نخواهد گرفت.
تدلیس در نکاح عبارت از آن است که با اعمال متقلبانه نقص یا عیبی را که در یکی از زوجین هست، پنهان دارند