آیا یکی از دو طرف قبل از دادخواست طلاق می تواند یک طرفه از توافق کناره گیری کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵۵ #68999440

با درود و احترام
اینجانب با همسر خود با یک عدد مشخص جهت جدایی و طلاق به توافق رسیده ایم و مقرر گردید متن توافق و شرایط آن در یک دفترخانه با عنوان توافق طلاق توافقی ثبت شود و ضمیمه دادخواست طلاق توافقی گردد. نظر به زمان بر بودن فرآیند صدورگواهی عدم سازش که برای دادخواست طلاق توافقی لازم می باشد و بعد از ثبت محضری این توافق،
یک: آیا یکی از دو طرف قبل از دادخواست طلاق می تواند یک طرفه از توافق کناره گیری کند یا خیر
دو: جهت ممانعت از برهم زدن توافق محضری صدرالاشاره ، چه راه حل حقوقی وجود دارد
با سپاس از شما

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

بله تا زمانی که گواهی عدم امکان سازش صادر نگردیده است می‌توانند از طلاق صرف نظر نمایند

می توانید پس از حصول توافق و انعقاد آن حق رجوع از مفاد توافق را ازخود ساقط نمایید

سلام و درود
تا قبل از صدور گواهی عدم امکان سازش هریک از زوجین میتواند عدم موافقت خود را به دادگاه اعلام کند، جهت ممانعت هیچ راه حل حقوقی وجود ندارد، مگراینکه طلاق توافقی را با وکالت محضری انجام دهید و یک طرفه موارد از سوی زوجه انجام شود.
موفق باشید.

سلام، زوجه اقرار کند همه حق و حقوق خودم از بابت مهریه طی سند شماره.... مورخ.... دفتر ازدواج و طلاق.... را از زوج دریافت کردم و زوج هم در قبال حق طلاق را به زوجه بدهد