آیا اعسار من رد میشود تو جلسه دادگاه برای مهریه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۰ #68996799

با سلام من ۳روز قبل از مطالبه مهریه خانومم خودرو نیسان خودم رو که قیمتش ۳۵۰ میلیون بود به نام پدرم زدم و فقط ۱۰۰میلیون پول واریز شد به نام من از طریق پدرم و تو قولنامه نوشتم که ۲۵۰ قرض قبلی به پدرم داشتم حالا خانومم شکایت معامله صوری و ابطال معامله کرده در ضمن برادر و مادرم و دامادمون شاهد معامله هستن آیا تو دادگاه محکوم به معامله صوری و ابطال معامله میشوم شاهین من حاضر
به شهادت تو دادگاه هستن و همون روز که پدرم پول رو به حساب من واریز کرد بلافاصله ۱۰دقیقه بعد پول رو نقد از بانک برداشت کردم و قولنامه به صورت عادی تو برگه آ۴ نوشته شدهو تاریخ قولنامه مال ۳ ماه پیشه ولی همون روز که پولو ریخت پلاک زدم و آیااین نقل و انتقال تو اعسار مهریه به مقدار ۸۰۰سکه تاثیری دارد معلوم نیست چه مقدار سکه اجرا بگذارد آیا اعسار من رد میشود تو جلسه دادگاه برای مهریه با توجه به توضیحات کامل خواهشن یه جواب کامل بدید خیلی فکرم مشغوله با سپاس و تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اظهارنظر قطعی نمیتوان نمود و بستگی به اوضاع پرونده دارد.

سلام و عرض ادب
ممکن است معامله ی صوری تلقی شود . وجه نقد شما قابل توقیف است .

سلام
دعاوی اعسار همواره غیرقابل پیش بینی هستند و متاسفانه قضات رویه ثابتی ندارند

سلام .هرچند نتیجه را نمی توان پیش بینی نمود و بستگی به ادله و اظهارات طرف و نظر قاضی محترم رسیدگی کننده دارد ، ولی احتمال اثبات معامله صوری با توجه به توضیحات شما دور از ذهن نیست .

با سلام
نتیجه قابل پیشبینی نیست و بسته به سایر ادله دادگاه نظر خواهد داد

سلام نتیجه دادگاه قابل پیش بینی نیست

نتبجه دادگاه قابل پیش بینی نمی باشد ..