امکان داره کلاهبردار رو پیدا نکنن یا ضامن ها پولی تو حسابشون نباشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۰ #68990125

باسلام

وام ازدواجمو با عناوین متقلبانه یه آقایی ازم گرفت و دوتا ضامن قلابی هم آورد که با کمک بانک و نگرفتن استعلام قبولشون کرد.
بعد که متوجه کلاهبرداریشون شدم،شکایت کلاهبرداری کردم طرف محکوم شد به یک سال زندان تعزیری و پس دادن پولی که کلاهبرداری کرده بود،حکم غیابی بوده و چون اعتراض نکردن قطعی شده،کلاهبردار در جلسه قبل دادگاه با جواز کسب و فیش حقوقی آزاد شده، ولی الان که حکم قطعی شده خودشو معرفی نمیکنه،به ضامنین هم ابلاغ شده اونا هم به دادگاه معرفیش نکردن،قراره پرونده بره دیوان عالی، حکم جلب سیار بهم دادن ولی من نه خونشو بلدم نه محل کارشو،همه آدرس ها در پرونده هم الکی گفته.

چیکار میتونم بکنم؟

امکان داره پیداش نکنن یا ضامن ها پولی تو حسابشون نباشه؟

سوال بعدیم اینه بجز پول وام که این آقا برده،مدت دو سال که در حال پیگیری شکایت بودم،
پولی که خرج دادگاه و وکیل کردم چجوری بگیرم ازش؟

حدود ۴میلیون پول وکیل دادم و خرج دادگاه کردم.

میتونم ازش بگیرم یا نه؟

تشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چیکار میتونم بکنم؟

امکان داره پیداش نکنن یا ضامن ها پولی تو حسابشون نباشه؟
می توانید از طریق اجرای ثبت تمامی اموالی که این ها به نامشان هست را تا گرفتن تمام اموالتان توقیف کنید
سوال بعدیم اینه بجز پول وام که این آقا برده،مدت دو سال که در حال پیگیری شکایت بودم،
پولی که خرج دادگاه و وکیل کردم چجوری بگیرم ازش؟

حدود ۴میلیون پول وکیل دادم و خرج دادگاه کردم.

میتونم ازش بگیرم یا نه

بله تمامی ضرر و زیان های وارده به شما قابل مطالبه است