در چه صورت امکان پس گرفتن زمین ممکن است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۶۸ #68988484

سلام.پدربزرگ من سالیان پیش زمینی را وقف دولت برای امور مخابرات کرده بود. حال آن زمین مدتهاست بلا استفاده مانده.

مشاوره حقوقی وقف
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه وقف صورت گرفته ملک وقفی قابل استرداد نمی باشد

سلام در وقف فک مالکیت صورت میگیرد و امکان برگشت نیست

با درود بر شما..
از آنجاییکه وقف از عقود لازم بشمار می آید، به این معنی که طرفین حق برهم زدن آن را ندارند..
فلذا در صورتیکه وقف و قبض صورت گرفته باشد دیگر نمی توان از آن عدول کرده و ملک را استرداد نمـود..

سلام.عقد وقف قابل رجوع نیست .

با درود قابل رجوع و استرداد نیست.

سلام
امکان استرداد زمین وقفی وجود نداره

وقف، بعد از وقوع آن به نحو صحت و حصول قبض، لازم است و واقف نمی تواند از آن رجوع کند یا در آن تغییری بدهد یا ازموقوف علیهم کسی را خارج کند یا کسی را داخل در موقوف علیهم نماید یا با آنها شریک کند یا اگر در ضمن عقد متولی معین نکرده بعد از آن متولی قرار دهد یا خود به عنوان تولیت دخالت کند.

با سلام و درود
اگر زمین با شرایط وقف واگذار شده باشد قابلیت استرداد ندارد.