قفل در آپارتمان را عوض کنم، از نظر قانونی میتواند کاری علیه من بعدا انجام دهد یا ادعایی داشته باشد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۸۵ #68972615

سلام، ممنون از راهنمایی شما، مستاجر آپارتمانم، طبق دستنوشته ای که نوشته بودیم، در تاریخ تعیین شده خانه را تخلیه کرده، اما در آپارتمان باز مانده و مقداری وسایل بی ارزش نظیر لباس کهنه و یک قفسه چوبی قدیمی در آپارتمان است. علیرغم تماسهای مکرر، از تحویل کلید سرباز میزند (مبلغ ودیعه ناچیز است). اگر اشتباه نکنم، راه درست، آوردن کارشناس و تامین دلیل و درخواست تخلیه میباشد که روند وقت گیر و پر زحمتی است. آیا اگر اظهارنامه ای برای ایشان بفرستم که در آن ذکر کنم که با توجه به باز بودن در آپارتمان و تخلیه آن توسط ایشان، در صورتی که از تحویل کلید امتناع کند، ظرف مدت سه روز باقیمانده وسایل را دور انداخته و قفل در آپارتمان را عوض خواهم کرد، از نظر قانونی میتواند کاری علیه من بعدا انجام دهد یا ادعایی داشته باشد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.ابتدا تامین دلیل کنید....

با سلام،ابتدا تامین دلیل کنید.

بدوا درخواست تامین دلیل دهید

سلام وقت بخیر
بدوا تامین دلیل نمایید.

با سلام
ابتدا تامین دلیل کنید

با درود ابتدا تامین دلیل بکنید

باسلام در حضور شهود صورتجلسه کنید و یا تامین دلیل