دادخواست اعسار در خصوص چک برگشتی پذیرفته می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷,۴۲۹ #68969

با سلام
من درگیر یک پرونده هستم که به فردی مالی رو فروختم و یه چک حدود 80 میلیونی دریافت کردم (چک ضامن هم داره یه جورایی شریک این اقا). با شکایت بنده ایشونم دعوای متقابل مطرح کردن وکیل گرفتن و هزینه های دادرسی رو پرداخت کردن. حالا بعد ازاعلام حکم تقاضای اعسار دادن .میخوام راهنماییم کنید که :
1- با توجه به داشتن وکیل و پرداخت هزینه های دادرسی
2-دو نفر بودن شرکا و فروش حدود 40 میلیون از اموال
3-دلال بودن فرد صادر کننده چک(البته روشی برای اثبات توی ذهنم نیست) (شاید بشه گفت ایشون تاجر و نمیتونه تقاضای اعسار بده)
4-دریافت مبلغ 200 میلیون از بانک و گذاشتن سند ملک در رهن بانک(همینطور که میدونید بانک تا گردش مالی مناسبی نداشته باشید روی سند 350 میلیونی همچین وامی نمیده)
با توجه به مواردی که عرض کردم چقدر احتمال داره اعسار پذیرفته بشه ؟ و ایا میشه به این موارد استناد کرد برای رد اعسار ؟ در صورت رد اعسار میشه حکم جلبشون رو قبل از دریافت تجدید نظر گرفت ؟
با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام .چند مورد از مطالبی که گفتید قابل استناد برای رد اعسار هست .بایدمدارک کافی وقانع کننده به دادگاه ارایه دهید
ودر مورد سعال دوم نخیر بلافاصله جلب صادر نمیشود و پس از رای دادگاه. فرصت تقاضای تجدید نظر دارد

مخاطب محترم و گرامی عنایت داشته باشید در صورت ثبوت این مواردی که مرقوم نموده اید امکان قبول آن کم می باشد.

موید و پیروز باشید