اگر شکایت کنم پیگیری به چه صورت هست چطوری میتونم اثبات کنم کار ایشان هست؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۶۹ #68962857

شخصی که میشناسم عکسهای بدون لباس من رو بصورت چاپی درب خانه و همسایه پخش کرده اگر شکایت کنم پیگیری به چه صورت هست چطوری میتونم اثبات کنم کار ایشان هست هیچ دوربینی نبوده که فیلم بگیره تو محله در ضمن قبلا هم با ایشان یک پرونده زنای غیر محصنه داشتم

مشاوره حقوقی کیفری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.اگر شهود و مدرک ندارید رد می شود

باسلام و احترام
با شهادت شهود میتوانید این موضوع را اثبات نمایید.

با سلام و احترام اگر شهودی دارید استناد کنید

درود
تز همسایه ها تقاضا کنید شهادت بدهند.

سلام شکایت مستلزم اثبات دعوی شماست با شهود و.. موفق باشید

با احترام از طریق شهادت شهود می توانید ادعای خویش را ثابت کنید

باید از مدارکی که دارید استفاده کنید و به جرم انتشار اسرار و هنک حیثیت شکایت کنید