ایا با این شرایط که توضیح دادم ممکنه بتونن به همسر من اتهام بزنن؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۳۶ #68954632

سلام وقت بخیر
ممنون میشم راهنماییم کنید متاسفانه شرایط مشاور حضوری روندارم و در شهرستان هستم.

همسرمن یک سال پیش یک ملک(مرغداری و زمین زراعی مربوط ب مرغداری درهمان محوطه که البته مرغداری سنتی و خالی بود)رو از شخصی اجاره کردن.البته بینشون اجاره نامه و هیچ چیز مستندی نیست.
همسرم زمین رو همین امسال کشت جو کردن و یک قسمت از مرغداری رو اسطبل اسب و انبارعلوفه کردن.چون قسمت دیگر مرغداری دراختیار صاحب ملک بود.
گویا اون قسمت دیگه رو به فرد یاافراد دیگری اجاره داده بودند.
و گویا اونها دراونجا مشروبات الکلی درست میکردند.
صاحب مرغداری همسرمن رو جواب کردن وسرهمین جریان کمی با همسرم جروبحث داشتند.درهمین مدت مکان اونها لورفته وپلیس وسایلشونو ظبط کرده.اون زمانی که اون اتفاق افتاده و پلیسها اومدن اصلا همسر من اونجا نبودن.اما اسب و علوفه اونجا بودن.
حالا صاحب باغ رو دستگیر کردن و اون فکر میکنه همسر من از لج رفته اونها رو لو داده و همه چیزو انداخته گردن همسر من. برای ما هنوز ابلاغیه نیامده اما ایا با این شرایط که توضیح دادم ممکنه بتونن به همسر من اتهام بزنن؟؟؟
البته ما شاهد داریم که برای چ کاری همسرم اونجا بوده چون دوربین نداره.
به نظرشما چه کار باید کرد

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شاکی باید ادعای خود را ثابت کند...

با درود شخص شاکی باید ادعای خود را ثابت کند میتوانید از مشاوره تلفنی یا انلاین بهره مند بشوید

با سلام در هر صورت شاکی باید ادعای خود را ثابت کند.

با سلام
باید مدعی بتواند ادعای خود را ثابت کند شما میتوانید از طریق مشاوره تلفنی یا آنلاین مشاوره بهتر و دقیق تری بگیرید

سلام
مدعی باید بتواند ادعای خود را اثبات نماید
همسر شما نیز می تواند جهت دفاع از خود و اثبات اجازه نیمی از محل به شهادت شهدد استناد نماید

از طرف مرجع قضایی و انتظامی تحقیقات لازم در این مورد صورت خواهد گرفت. مراجع یاد شده از تجربه کافی در این مورد برخوردار هستند. ضمن اینکه شخص شاکی باید بتواند اتهام وارده را اثبات نماید. بخشی از این ملک که در اختیار شما بوده مشخص است و کارهای خلاف قانون در بخش دیگر آن انجام میشده که در اختیار شما نبوده است.

با سلام همسرتان میتواند با معرفی شهود مطلع از ماجرا و اثبات اجاره نیمی از محوطه گاوداری، و اینکه ساخت مشروبات در قسمت مورد اجاره ایشان نبوده است از خود رفع اتهام نماید .