آیا با توجه به وکالتی که از شوهرم گرفتم بعد از ازدواج من، میتواند حضانت دخترم را از من بگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۵۶ #68928510

متن وکالت نانه به شرح ذیل میباشد.
مورد وکالت: با رعایت جمیع جهات قانونی و ارائه مدارک مثبته و مورد نیاز، سرپرستی و حضانت و نگهداری فرزند دختر موکل موسوم به .....فرزند...به شماره ملی....صادره از... متولد ۱۳۹۱/۴/۲۵ و انجام کلیه امور اداری و قانونی مورد نیاز منجمله امور روز مره، معاش، ورزش و تحصیل و عیره و ثبت نام در دوره های ابتدایی راهنمایی، دبیرستان، هنرستان، آموزشگاهها، دانشسراها، کالج ها، دانشکده ها و دانشگاهها چه در داخل و چه در خارج کشور اعم از روزانه و یا شبانه و سپردن تعهدات تحصیلی و اخذ کارنامه و مجوزات و اعطاء رضایت در کارآموزی و اجازه مشارکت و موافقت نمودن و دادن رضایت نامه جهت شرکت در باشگاههای اجتماعی ورزشی وارد و های سیاحتی و زیارتی و موافقت در خروج از کشور و اخذ گذرنامه و تمدیدهای مربوطه و اعطاء رضایت بصورت سند رسمی با گواهی امضا و مراجعه به تمامی و کلیه مراجع و مقامات قضایی و انتظامی و اداری و داوری و اقدام در خصوص اقامه هرگونه دعوی اعم از حقوقی و کیفری و اداری و غیره علیه هر شخص حقوقی و حقیقی و دفاع از دعاوی مطروحه علیه موکل و اتخاذ هر نوع تصمیم و رای و نظر به جای موکل ولو صلح و سازش و توافق و گذشت و انعقاد قرارداد با وکلای دادگستری جهت اقامه دعوی و پاسخگویی درمقابل دعاوی نیابتا به هر نحو و ترتیب شرط و مدت و فسخ و تفاسخ قراردادهای منعقده و درصورت رفع تمامی معاذیر قانونی انجام هرگونه معامله قبولا و ایجابا نسبت به هر نوع مال و اموال و تنظیم و امضا هرگونه اسناد رسمی و عادی نسبت به هر عقدی از عقود معین یا نامعین و ایقاعات با اسقاط نمودن کافه خیارات خصوصا خیار غبن فاحش و اخذ ثمن و تحویل و تسلیم ثمن و یا تادیه و تحویل گرفتن ثمن بر حسب مورد چه مولی علیه معامل و طرف ایجاب باشد یا متعامل و طرف قبول با حق اخذ وجوه ناشیه از امور مزبور و اخذ اسناد مالکیت از اداره ثبت اسناد و املاک و انجام کلیه امور اداری و قانونی و ساختمانی و قضایی و ثبتی و بانکی مورد نیاز و امضا ذیل کلیه اوراق و اسناد و مدارک و نوشتجات مربوطه به نحوی که نیازی به حضور و امضا مجدد ثانویه موکل مرقوم نباشد. ضمنا موکل ضمن عقد خارج لازم حق عزل وکیل را تا رسیدن به سن رشد فرزندان صغیر موصوف از خود سلب و ساقط نمود. حدود اختیارات: وکیل مرقوم دارای اختیارات تامه در خصوص مورد وکالت میباشد و اقدام و امضا وی به جای اقدام و امضا موکل معتبر است مفاد این سند فقط در نفس وکالت موثر است.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. بعداز ازدواج شما حضانت به پدر واگذار می گردد.