آیا ایشون راه فراری دارند که پرداخت نکنن؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۱۱ #68887067

بنده یک تعهد نامه محضری دارم از همسرم که زمانی که صیغه طلاق جاری بشه مبلغ ۲۵ میلیون باید به بنده پرداخت کنن و چنانچه پرداخت نکردند از روز طلاق مبلغ ۲۰۰ هزار تومن بابت هر روز تاخیر بپردازن الان ایشون این مبلغ ۲۵ تومن رو پرداخت نکردند بنده میتونم تا چه زمانی صبر کنم چون زمان قید نشده در تعهد نامه، و سپس اقدام کنم

مشاوره حقوقی خانواده
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
در این زمینه اختلاف نظر وجود دارد.
عده ای معتقدند رباست و غیر منطقی.
لیکن حقیر معتقد است مطالبه اصل خواسته که باید بدهد هیچ، وجه التزام نیز و آنچه نیز توافق شده در صورت تاخیر بپردازد باید پرداخت گردد.

در این زمینه مقالات متعددی نگاشته شده که تشریح آن در این مجال نمی‌گنجد.

با سلام.. طبق توافق صورت گرفته انجام میشود

میتوانید دادخواست دهید و تاروزی که پرداخت شود خسارت روزانه محاسبه میشود‌. بله ممکن است اعسار دهند تا تقسیط شود

باسلام
هر تعهدی که فی مابین طرفین توافق شده الزام آور میباشد.

سلام وفق توافق صورت گرفته علیه ایشان دادخواست الزام به انجام تعهد تنظیم و تقدیم کنید

مهریه حقوق مسلم زن است و زوج ملزم به پرداخت آن خواهد بود لذا در صورت عدم پرداخت می توانید دادخواست مطالبه آن و وجه التزام را مطرح نمایید

درود
زمان مشخصی برای ان تعیین نشده ولی باید بدانید که مهریه در عقد موقت باید پرداخت شود و جزء ارکان عقد موقت می باشد