دقیقا باید کدوم دادسرا و چطوری شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۷۶ #68876618

باسلام . همسر من ۲سال قبل با همکاری و نفوذ پدر خودشون پرونده پزشکی تهیه کردن و بعد با رشوه دادن به ریس نظام وظیفه مربوطه معافیت کارت پایین خدمت شون رو گرفتن بنده تمایل دارم از ایشون شکایت کنم و اطلاع بدم کارت پایین خدمت شون جعلی هست دقیقا باید کدوم دادسرا و چطوری شکایت کنم چون سوال کردم گفتن فقط یه شکایت ساده انجام بدم بقیه مراحل رو نماینده دادستان پیگیری می کنن ... ممنون می شم راهنمایی م کنید .

مشاوره حقوقی دادسرا
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام می توانید گزارش دهنده موضوع باشید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید به سازمان نظام وظیفه اعلام نمایید .

سلام این رامدنظرداشته باشیدکه درصورت اثبات خلاف واقع بودن اظهارات شما امکان شکایت طرف مقابل وجوددارددرحال حاضر کاری که درصدد انجام آن هستید امکان دارد بین شما وهمسرتان اختلافات جبران‌ناپذیری به وجود بیاید شما میتوانیدجهت اقناع وجدان محترمانه امربه معروف نمایید.

با توجه به اینکه شما ذینفع نیستید صرفا می توانید گزارش دهنده موضوع باشید

"با سلام"
مصداق کارت پایان خدمت جعلی متصور نیست
جعل یعنی مرجع یا شخص دیگری اقدام به صدور پایان خدمت نماید که ذی نفع نمیباشد

سلام شما ذینفع در طرح شکایت نیستید ولی در صورت طرح ادعا باید به پلیس یا نظام وظیفه گزارش دهید که در صورت عدم اثبات ادعای شما ممکن است پلیس یا نظام وظیفه از شما شکایت کند

درود بر شما، بدوا ممکن است کارت صحیحا صادر شده باشد، لکن مدارک پزشکی جعلی باشد، اما به هرحال، چنین اقدامی توسط شما شایسته نیست، از طرفی شما ذینفع این مساله نیستید، فقط میتوانید به وظیفه عمومی گزارش و اعلام جرم نمایید.