دارنده چک میتواند توقیف اموال بگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۷ #68876491

با سلام
پدرم چکی بابت بدهی به کسی داده بودند حالا بعد از گذشت سی سال دارنده چک طلب خود را به قیمت روز خواستار شده اند.
در حال حاضر که پدرم فوت کرده اند خواستم بدونم با توجه به اینکه سهم الارث پدرم از مال پدربزرگم هنوز تقسیم نشده است

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
در صورتیکه اموالی از پدر شما بجای مانده باشد شخص میتواند آن را توقیف نماید اما صرفا میتواند اصل پول را مطالبه کند نه تاخیر تادیه آن را.

باسلام و عرض ادب...به نظر با توجه به فوت خوانده یعنی پدر شما دعوای ایشان مورد قبول دادگاه نیست مگر اینکه وراث را طرف دعوی قراردهند... به نظرم اگر پدر شما واقعا مدیون می باشند حتما طلب دارنده چک را از نظر اخلاقی و معنوی پرداخت کنید