دیوان کمک می‌کند یا حق خواهان ضایع شده است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۵ #68864736

با سلام
رای قطعی اداره کار برای سال ۹۵ است رای اداره کار ایراد شکلی داشته یعنی کارگر قرارداد دائمی داشته کارفرما بی دلیل اخراج می‌کنه کارگر عارض میشه اداره کار و تقاضای بازگشت به کار می‌کنه رای بدوی اعلام می‌کنه به علت قلت سابقه امکان بازگشت به کار نیست ( که خلاف نص قانون کار در مبحث قراردادهاست و در قانون کار به هیچ وجه قلت و کثرت سابقه مطرح نیست ) عجیب اینکه رای تحدید نظر اعلام می‌کنه که کارگر اصلا تقاضای بازگشت به کار نکرده!!! و اصل ماهیت دادخواست را خدشه دار میکند
و در رای مزایای پایان کار را محاسبه می‌کنه و رای به پایان همکاری میده
با این مسائل مطروحه به نظر جناب عالی چه میتوان کرد بعد از چهار سال
اگر راه دیگری سراغ دارید لطفا ذکر بفرمایید
متشکرم

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دوست گرامی ، متاسفانه پرونده شما در بدوی و تجدید بر علیه شما بوده لذا اگر بخواهید دوباره اقدامات را از سر بگیرید همان خواهد بود ( هر چند به صراحت میتوان گفت حقوق شما پایمال شده است )
لذا بهتر است کپی از قرارداد دایمی خود ، و نیز کلیه مدارک و شواهدی که نیاز است من جمله احکام بدوی و تجدید را نیز ضمیمه نمایید و به همراه یک شکوائیه استوار و محکم بر علیه اداره کار محل زندگی خود از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید که بنا به فرمایشات مطرح شده از سوی شما به احتمال زیاد حکم به نفع شما صادر خواهد شد .
موفق و موید باشید

اگر قبلا تقاضای بازگشت به کار نکردین مجددا مطرح کنین و با قرارداد دائم کارفرما مجبور به اعاده کار خواهد بود

با سلام
باید به دیوان عدالت اداری مراجعه نمایید . در عین حال مدارک شما باید بررسی بشه

سلام
به هر حال در رسیدگی به اختلاف بین شما و کارفرما هیئت حل اختلاف کار بر اساس تشخیص و نظر خود را صادر می نمایند و شما و کارفرما مجبور به تبعیت از آن هستید
اگر الان آخرین رایی که صادر شده است رای هیات حل اختلاف باشد و شما نسبت به این رای ایراد و اعتراض داشته باشید می توانید در دیوان عدالت اداری به این رای اعتراض کنید و چنانچه دیوان عدالت اداری آن را تایید کردند شما ناچار به تبعیت از آن هستید و چنانچه نقض کردند باید منتظر رای جدید هیئت حل اختلاف باشید
درصد موفقیت بستگی به دلایل و محتویات پرونده مطروحه دارد که ما از آن اطلاعی نداریم