تقسیم خانه ی پدری به چه شکل است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۵۸ #68851477

باسلام ما یه خانه پدری داریم میخواهیم ما پسرا بردارین سهم خواهران بدهیم اما دخترها مخالفت میکن ما باید چکار کنیم ایا حرف دخترها میرسد که با ما مخالفت کنن

مشاوره حقوقی ارث
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام
شما می توانید بعد از اخذ گواهی انحصار وراثت از طریق دادگاه دستور فروش بگیرید تا از طریق مزایده به فروش برسد.

باسلام
در صورت عدم توافق می بایست برا فروش اقدام نمایید تا از طریق مزایده ملک به فروش رسد و سهم هریک از وراث پرداخت شود

با درود، باید توافق نمایید، چنانچه توافق حاصل نشد واور قابل افراز و تفکیک نیست تقاضای فروش نمایید

سلام
در صورتی که توافق نکنند بایدبه مزایده گذاشته شود

با سلام
مال مشاعی در صورت عدم تراضی شرکا و پس از اخذ گواهی عدم افراز توسط دادگاه از طریق متقاضی با جلب نظر کارشناس از طریق مزایده بفروش خواهد رفت

با سلام
شما باید درخواست افراز به اداره ثبت بدهید در صورت تشخیص اداره ثبت به عدم افراز از طریق اجرای احکام دادگاه دستور فروش باید اخذ نمایید، در این مورد حتما با وکیل دادگستری مشورت نمایید

با سلام
خرید سهم الارث وراث کاملا توافقی است و نمی توانید ایشان را اجبار به فروش کنید
در صورت عدم رضایت حتی یک نفر از ورثه میبایست از طریق تقدیم دادخواست تقسیم ترکه و فروش ملک در مزایده اقدام نمایید