میتونند ازش به دلیل ترک منزل یا دور شدن از خانواده شکایت کنند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۵۳ #68842024

ببخشید یک سوال داشتم دوستم پسری هست ۲۸ساله که توی خانواده ای بزرگ شده که از بچگی به خاطر اینکه فرزند آخر بوده و اختلاف سنی زیادی با پدر و مادرش داشته بار ها از جانب خواهر و برادر هاش کتک خورده. و توی زندگیش تصمیماتی گرفتند الان که بیست و هشت ساله اش شده میخواد باز کنکور ارشد شرکت کنه و ادامه تحصیل بده و بعد وارد بازار کار بشه منتها خانواده اش با تحت فشار گذاشتن و توهین کردند و مریض بودن(پدری که فشار خون داره و مدام جوش میخوره و مادری که سرطان داره و تازه بهتر شده )بهونه ای شده و ترسوندن پدر و مادر از اینکه ما دیگه دیدنتون نمیاییم تا این برادرمون ازدواج نکنه دارن فشار میذارن روی زندگیش خواستم ازتون سوال کنم اگر دوستم منزل را برا همیشه ترک کنه و جدا زندگی کنه و کلا با خانواده حتی پدر و مادر به دلیل دفاع از خواهر و برادر بزرگتر قطع رابطه کنه اگر اتفاقی برای پدر و مادر دوستم پیش بیاد خواهر و برادرانش میتونند ازش به دلیل ترک منزل یا دور شدن از خانواده شکایت کنند و اگر روزی مزاحمت براش ایجاد کردند می‌تونه شکایت کنه ازشون یا خیر؟ و این را هم در نظر بگیرید که هیچ شاهدی مبنی بر اذیت شدن توسط خانواده نداره و خانواده اش همه چیز را انکار می‌کنند طوری که دوستم از فشار های روحی و روانی لرزش دست گرفته و استرسی شده

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام میتوانید مستقل زندگی نمایید منع قانونی ندارد

با توجه به سنشان می توانند زندگی مستقلی داشته باشند و هرگونه آزار واذیت و... قابل شکایت می باشد

ایشان نسبت به سن خود میتواند مستقل زندگی کند و هیچگونه منعی برای وی ندارد . و عواقب ناشی از ترک خانه برای خانواده وی را تهدید نمی‌کند

با درود میتوانید مستقل زندگی نمایید منع قانونی ندارد

باسلام و درود ایشان به سن قانونی رسیده اند و می توانند مستقل زندگی نمایند.

با عرض سلام،دوستتان می تواند مستقل زندگی کند و درصورتی که خانواده اش بخواهند مزاحمت ایجاد کنند می تواند شکایت کند

با سلام ایشون عاقل و بالغ محسوب میشن و مشکلی برای مستقل شدن ندارند