شکایت از کارفرما نتیجه میدهد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۴۵ #68828007

سلام وقت بخیر من در ساختمان مسکونی در کرج نزدیک شیش سال سرایدار هستم سال ۹۶حقوقم ۸۰۰تومن بود سال بعد ۹۰۰سال بعد ۱۱۵۰تومن سال بعد ۱۶۰۰سال ۱۴۰۰تازه کردنش ۲۳۵۰بعد سال بعد ۳۷۰۰ تومان یعنی سال۱۴۰۱تاالانم اضافه نکردم من اگه بخوام شکایت کنم این چند سال کلا چقدر حق وحقوقمه برام حسابش کنید ممنون

مشاوره حقوقی اداره کار
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطابق ماده ۱۵۷قانون کار از سامانه جامع روابط کار می توانید علیه کارفرما طرح دعوا نماید (ماده ۱۵۷ قانون کار
هر گونه اختلاف فردی بین کارفرما و کارگر یا کارآموز که ناشی از اجرای این قانون و سایر مقررات کار، قرارداد کارآموزی،‌ موافقت‌نامه‌های کارگاهی یا پیمان‌های دسته جمعی کار باشد، در مرحله اول از طریق سازش مستقیم بین کارفرما و کارگر یا کارآموز و یا نمایندگان آنها در شورای اسلامی کار و در صورتی که شورای اسلامی کار در واحدی نباشد، از طریق انجمن صنفی کارگران و یا نماینده قانونی و کارگران و کارفرما حل و فصل خواهد شد و در صورت عدم سازش از طریق هیات‌های تشخیص و حل اختلاف به ترتیب آتی رسیدگی و حل و فصل خواهد شد)

باسلام ودرود کلیه حق وحقوق خودتان مانندحقوق بیمه ووو از طریق سامانه یا اداره کار پیگیر شوید

سلام
با احراز هویت و سپس ثبت دادخواست از طریق سامانه روابط کار شکایت مبنی بر افزایشات دستمزد را مطرح نمایید

درود برشما
می توانید برای دریافت تمام حق و حقوق قانونی خود از طریق سامانه جامع روابط کار اقدام به طرح دادخواست خودتان بنمایید وتمامی انها محاسبه میشود

با سلام
بله امکان طرح دعوی در محل کار اشتغالتان وجود دارد

با سلام
شما می توانید برای دریافت تمام حق و حقوق قانونی خود از طریق سامانه جامع روابط کار اقدام به طرح دادخواست نمایید . برای محاسبه میزان حقوق خود از مشاورین اداره کار می توانید کمک بگیرید .

با سلام
بله شکایت نتیجه خواهد داشت و با اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی عیدی ، پاداش ، سنوات و تمام مزایای قانونی کار به شما تعلق خواهد گرفت.