جنس خریده شده فاسد است، چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۵ #68806070

سلام ۵۰۰ تن بال مرغ از یک شرکت معتبر خریداری نمودم و تمام ثمن ان را نیز پرداخت کردم پس از رسیدن کالا متوجه شدم بال مرغ ارسالی کاملا فاسد می باشد چه دادخواستی مبایست به دادگاه تقدیم کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درشورا بایستی شکایت کرده و درخواست کارشناسی ۳نفر بدهید اما توجه داشته باشید زمان بر میباشد بهتر است دوستانه موضوع حل شود

سلام
شما این کار را دوستانه حل و فصل کنید و تا بخواهید دادخواست بدهید و نتیجه بگیرید مرغها از بین رفته اند
و در هر حال اگر شما مالی را بخرید و فاسد باشد می توانید تقاضای الزام فروشنده به تحویل بار سالم را از دادگاه بنمایید

ابتدا باید از طریق شورای حل اختلاف موضوع را به وسیله کارشناس خبره در این زمینه ،تامین دلیل نمایید.