شوهرم در دادگاه طلاق اعلام داشته که سه دانگ آپارتمان هبه بوده، چطور اثبات کنم که هبه نبوده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۰۳ #68794877

با سلام و خسته نباشید.در سال نود یک آپارتمان نقلی با شوهرم بصورت شریکی خریدیم و پول سه دانگ آنرا بنده دادم و همان موقع نیز سند رسمی بنام هر دویمان شد و حتی وام نیز بنام هر دویمان است. حالا شوهرم در دادگاه طلاق اعلام داشته که سه دانگ آپارتمان هبه بوده. چطور اثبات کنم که هبه نبوده؟ فقط در دستم فیش واریز پول به حساب جاری ( چک) شوهرم را دارم.

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما با توجه به فیش واریزی و رسی ان و اینکه اصل بر این است که واریز پول از ناحیه شما تبرعی و رایگان نبوده می توانید این موضوع را اثبات نمایید

سلام
هبه چیست ؟ عقدی است که به موجب آن یک نفر مالی را مجانا به کس دیگری تملیک می‌کند، تملیک‌کننده واهب، طرف دیگر را متهب، مالی را که مورد هبه است عین موهوبه می‌گویند.
هبه را می توان عقدی جایز به شمار آورد ، چرا که واهب یا هبه کننده هر زمان که بخواهد می تواند عقد هبه را به هم بزند و مالش را پس بگیرد . در اصطلاح حقوقی ، به این عمل ، رجوع از هبه گفته می شود
چطور اثبات کنم که هبه نبوده؟
اقامه دعوای رجوع از هبه از طریق دادخواست رجوع از هبه امکانپذیر است . . پرداخت هزینه دادرسی هم الزامی است . بعد از آن دادگاه به پرونده رسیدگی می کند . وظیفه واهب هم این است که باید برای دادگاه اثبات کند که همچنان از حق رجوع از هبه برخوردار است و موارد عدم امکان رجوع از هبه وجود ندارد .

هبه بودن نیاز به اثبات دارد یعنی شوهرتان باید ثابت کنند هبه بوده( نه شما ثابت کنید نبوده)