آیا با کپی برابر اصل می توان شکایت کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶,۹۳۸ #68793

با سلام
آیا تصویر ( کپی برابر با اصل ) قراردادها و اوراق سپرده های مدت دار بانکی و رسید واریز نقدی عابربانکها در محاکم قابل طرح دعاوی میباشد؟
باتشکر

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باکپی برابر بااصل می توانید اقدام ب شکایت کرده

بله میتوانید با تاییدکارشناس مربوطه اقدام ب شکایت کرده

با سلام و احترام در مورد قرار داد ها نیاز به ارائه اصل در جلسه دادرسی می می باشد ولی رسید ها بانکی با فرض اینکه برابر با اصل هم نباشد خواهان از قاضی دادگاه در خواست استعلام از بانک مربوطه را می نمایید پس از وصول جوابیه و کافی بودن رسیدگی رای مقتضی صادر می گردد

بله
قابل استناد میباشد

سلام بله امکان طرح دعوا وجود دارد ولی کپی برابر اصل ممکن است مورد تعرض از سوی طرف مقابل واقع شود و نیازمند ارائه اصل سند باشید.

سلام
چنانچه اسناد توسط دفتر اسناد رسمی پی برابر اصل شده باشد دارای اعتبار است و به استناد آنها می توان طرح دعوا کرد، در خصوص رسیدهای عابربانک نیز دادگاه عنداللزوم اقدام به استعلام از بانک مینماید

اصل سند لازم است درمحاکم .‌