تغییر اسم در شناسنامه چگونه است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۵۵ #68772348

با سلام من اسم شناسنامم زهراست و اسمی که از کودکی منا باهاش صدا زدن و با او نشناخته شدم فروزان میخوام ببینم این امکان وجود داره که اسم شناسنامم را به فروزان زهرا تعغیر بدم؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

با سلام
با توجه به اینکه تغییر اسم فعلی شما در صلاحیت اداره ی ثبت احوال نمیباشد، باید از طریق دادگاه محل اقامت خودتون، یا محل صدور شناسنامه دادخواست تغییر نام بدهید و استشهادیه ای هم از بابت اینکه شما رو از کودکی به نام فروزان صدا می‌زدند ارائه بدید، اگر دلایلتون موجه باشد انشالله موافقت شود.
موفق باشید

چون ازکودکی شما با نام فروزان صدا زده می شدید، و با این نام شهرت یافته اید و نظر به اینکه اسم انتخابی جزء اسامی زیبا می باشد وانگهی جزء اسامی ممنوعه نیست .‌لذا تغییر نام شما پذیرفته خواهد شد .

سلام
درخواست تغییر نام خود را تنظیم کرده و سپس به اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه تقدیم نمایید،سخت است اما امکانپذیر است.

هیچ ایرادی ندارد اگر کسی اسمی را که دوست ندارد برای یکبار تغییر دهد. و این حق کسی را که ضایع نمی کند.
ازدو مرجع برای تغییر نام می توان اقدام کرد ، ثبت احوال ، و دادگاه
با توجه به ماده ۲۰ قانون ثبت احوال مورد شما در صلاحیت ثبت احوال قرار نمی‌گیرد و تنها از طریق دادگاه و طرح دعوا باید اقدام نمایید
در قانون هیچ منعی برای تغییر نام مذهبی وجود ندارد و افرادی که دارای نام مذهبی هستند نیز می توانند برای تغییر نام اقدام کنند.

در این میان البته ثبت احوال مقرراتی برای تغییر نام ها بخصوص در نام های مذهبی قایل شده است. آن هم شرط «فراوانی بیشتر نام انتخابی» است. بدین معنا که باید نامی که فرد انتخاب می کند از نام اول او فراوانی بیشتری داشته باشد. اما وحی منزل نیست ودر عمل تغییر ات این چنینی داشتیم ،
شهادت شهود مهمترین مدرک شما می باشد

با توجه به مذهبی بودن نام شما امکان پذیرش آن از طریق اداره ثبت دشوار است

با ذکر همین دلایل به اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه و یا محل اقامت خود مراجعه نمایید