ایا تمام پولی که در حساب همسرم هست به من تعلق می گیرد یا فقط معادل مهریه ام به من پرداخت می شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۳ #68756558

با سلام
من مهریه ام را اجرا گذاشته ام با توجه به اینکه قاضی پرونده من سه روز در هفته بیشتر نیست روند رسیدگی خیلی طول کشیده است، حساب بانکی حقوق همسرم را مسدود کرده ام ، می خواستم بدونم تمام پولی که توی حساب همسرم هست به من تعلق می‌گیرد یا اینکه فقط معادل تعداد سکه پیش پرداخت به من پرداخت می‌شود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تمام پول توحساب به شما تعلق می گیرد ‌. پیش پرداخت مهریه موقت هست ، پول توحساب ازکل مهریه کسر می گردد

سلام. خیر به میزان محکوم به

اگر هنوز قسط بندی نشده
تمام آن تعلق می گیرد
ولی اگر قسط بندی شده به اندازه ی پیش قسط به شما تعلق خواهد گرفت

با سلام و احترام
فقط معادل میزان مهریه قابل توقیف می باشد

با سلام ووقت بخیر
خیر فقط مقدار محکوم به که مهریه شما هست را میتوانید دریافت کنید .