خریدار مقداری پول از بابت ثمن معامله به ما پرداخت کرده ما چه رسیدی از این بابت باید به او بدهیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۳۱ #68723945

سلام میخواهیم ملکی را بفروشیم خریدار پول نقد به مقدار کافی ندارد برای اطمینان از اینکه ما حتما با او معامله خواهیم کرد و متعهد بودن ما به معامله برای راحتی خیال خریدار از انجام معامله خریدار برای تهیه پول نقد اقدام میکند
ما چه قرارداد یا تعهدی برای اطمینان خریدار باید بدهیم؟ و چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟
ما نمیخواهیم پیش قرارداد یا قراردادی از این جهت که خریدار مقداری از مبلغ معامله را با ما پرداخت کرده است را امضا کنیم چون میترسیم خریدار با قرارداد یا مبایعه نامه یا قولنامه ای که ما امضا کردیم قبل از
پرداخت کل مبلغ معامله اقدام به فروش زمین کند چیکار کنیم؟
روی هم رفته چیکار کنیم سرمان کلاه نرود؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید با تنظیم مبایعه نامه ای که شرایط به نحو دقیق در آن ذکر شده باشد ، منافعتان را تامین نمائید .