امکان اعسار نسبت به هزینه چگونه ارائه شود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۹۳ #68692222

سلام
آیا ممکن است محکوم به دلیل عدم توانایی مالی تقاضا اعسار به هزینه اعتراض کند؟
اگر امکان دارد راجب ان بیشتر توضیح دهید.

مشاوره حقوقی قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان دادن دادخواست اعسار از هزینه دادرسی توسط محکوم به وجود دارد که در صورت اثبات ادعای اعسار در دادگاه حکم اعسار از هزینه دادرسی صادر شده و موقتا تا زمانی که فرد توانایی مالی به دست بیاورد از پرداخت هزینه معاف می شود

بله. محکوم علیه می تواند هم نسبت به اصل دین و هم نسبت به هزینه دادرسی دادخواست اعسار بدهد.

سلام
در صورتیکه به رای دادگاه بدوی صادر کننده اعسار اعتراض دارید، میتوانید تجدیدنظرخواهی نمایید
در صورت تمایل پرسش تان را مجدد و بطور کامل مطرح نمایید.

سلام
سوال مبهم است
اما امکان طرح تقاضای اعسار از هزینه دادرسی وجود دارد

با سلام
متاسفانه سوال شما به صورت واضح مطرح نشده است علی ایحال چنانچه منظور شما اعسار از هزینه دادرسی باشد باید عرض شود بله امکان اعسار نسبت به هزینه دادرسی وجود دارد و در صورت محکومیت به پرداخت مال نیز محکوم علیه می تواند نسبت به محکوم به (اصل خواسته و هزینه دادرسی) اعسار بزند و در هر دو مورد بعد از صدور حکم بدوی طرف مقابل حق اعتراض (تجدیدنظرخواهی) دارد.

امکان اعسار از هزینه دادرسی وجود دارد که باید قاضی اعسار وی را مورد بررسی قرار دهد و سپس در صورت اثبات حکم به اعسار صادر کند

دونوع اعسار داریم که هردو قابلیت اقدام دارد .
اعسار ازپرداخت هزینه دادرسی
اعسار ازپرداخت محکوم به