ایا پرونده ام به دلیل شناسایی نکردن سارق مختومه میشود؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۸۰ #68684958

من یک سوپرمارکت دارم. اخیرا صبح خیلی زود ماشین پخش ۴ عدد ماست دبه ای از طرف شرکت اورده بود و گذاشته بود جلوی مغازه ام. یک فرد ناشناس با کلاه بر سر و ماسک برصورتش ان ۴ عدد ماست من رو با خودش برداشته و برده بود بابت دزدی شکایت کیفری کردم ولی در پلیس اگاهی وقتی دوربین مدار بسته ام رو که فیلمش رو ضبط کرده بود ارائه دادم به من گفتند ایا اون شخص رو میشناسی و ادرسش کجاست. من هم نه اون فرد رو میشناختم و نه ادرس منزلش رو درنتیجه شکایتم بی نتیجه موند. در این حالت بایستی چکار کنم؟

مشاوره حقوقی سرقت
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام تا شناسایی سارق پرونده مفتوح خواهد ماند و الزامی به معرفی سارق از طرف شما نمیباشد.

در این مورد طبق ماده ۱۰۴ ق ا د ک هرگاه با انجام تحقیقات لازم طی دو سال متهم معلوم نشود پرونده به طور موقت بایگانی می شود و در صورتی که متهم شناخته شود پرونده دوباره باز و متهم تحت تعقیب قرار می گیرد.

سلام پرونده مختومه نمی‌شود اما تا شناسایی و دستگیری سارق تقریبا راکد می‌ماند و اگر سارقی در منطقه شناسایی شود ممکن است با شما جهت مواجهه با سارق تماس بگیرند

با درود..
اصولا پرونده تا شناسایی و دستگیری متهم مفتوح خواهد ماند..

بااحترام
تا زمان دستگیری و شناسایی پرونده باز است

با سلام پرونده شما مفتوح می ماند تا سارق شناسایی و دستگیر شود .

درود
پرونده تا اتمام تحقیقات یا شناسایی متهمین مفتوح خواهد ماند .