از من شکایت شده که کلاهبرداری کردم، چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۶ #68682780

سال گذشته در یک سایت تجارت الکترونیک ثبت نام کردم بعد از دو ماه پولی به حسابم واریز شد که گفتن سود شما از کارکرد ولی الان از من شکایت شده که کلاه برداری کردم پریتن حساب گرفتم ۹میلیون به حسابم امده و برداشت شده بدون اطلاع من از طرف دادگاه انقلاب برام احضاریه امده باید چکار کنم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، ظرف مدت مقرر با ادله جهت اثبات بی گناهی به شعبه مربوطه مراجعه کنید در غیر اینصورت بصورت غیابی به اتهام شما رسیدگی شده و به احتمال زیاد به ضررشمادخواهد بود

سلام
برای جلوگیری از کلاهبرداری‌های اینترنتی، راه‌حل‌های متعددی وجود دارد،حتما دقت کنید که دارای نما و اعتماد الکترونیکی کسب و کارهای اینترنتی هستند که این نما نشانه‌ای است که از طرف مرکز توسعه تجارت الکترونیک وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان تایید به فروشگا‌ه‌های اینترنتی داده می‌شود.
برام احضاریه امده باید چکار کنم/بعد از دریافت احضاریه باید حتما حاضر شوید
احضاریه نشان دهنده وقوع جرم نیست! و گاهی پیش می آید فرد به عنوان متهم با احضاریه برای توضیحات فراخوانده و درروند تحقیق بی گناهی اش ثابت می شود