تا چند سال املاک زوج، توقیف خواهد ماند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۰۲ #68667527

سلام خسته نباشید
اموال همسرمو از طریق اداره ثبت توقیف کردم اما برای مزایده اقدامی نکردم.
آیا برای مزایده باید خودم اقدام کنم یا اداره ثبت اینکارو میکنه؟
و اینکه اگر من هیچ اقدامی نکنم این املاک توقیف میمونه یا پس از مدتی رفع توقیف میشه؟
من سر مشکلی که با همسرم داشتم مهرمو اجرا گذاشتم و اموالشو توقیف کردم، حالا مشکلمون حل شده ولی میخوام املاک همینطور توقیف بمونه تا اگه در آینده ازش خطایی دیدم، برای مزایده اقدام کنم.
میشه توقیف بمونه تا چندین سال یا خیر؟
پس از مدتی اگر اقدامی نکنم رفع توقیف میشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اموال توقیف میماند و فقط با رضایت شما رفع توقیف میگردد

سلام اموال در توقیف می ماند و فقط با درخواست شما یا زوج تشریفات مزایده انجام می گیرد .به نظر بنده در این برهه توافق کنید و بخشی از اموال به شما داده شود .

بایدتقاضای مزایده کنید والا به لحاظ عدم پیگیری ضررخواهید کرد