به دلیل درگیری به ۹۱ روز حبس محکوم شدم و از کار من را اخراج کردند،چگونه از خودم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۴ #68667

سلام
بنده کارمند بانک ملت بودم چندسال پیش به علت بیماری دوماه سرکار حاضرنشدم بعداز رفتن سرکار از ورود به کارم جلوگیری کردند و گفتند شما غیبت کردی کمیته انضباطی تهران باید رسیدگی کنه پزشک معتمد بانک نسخه منو تایید کرد ولی کمیته انضباطی ۳۰ماه پرونده منو طول داد بنده هم در این مدت جای دیگری مشغول به کار شدم ویکسال بعد قطع رابطه کاری بانک در دادگاه با شخصی درگیر شدم و قاضی ۹۱روز به بنده حبس داد که با تحمل ۱۴روز حبس پرونده مختومه شد
حال بانک ملت رای داده که چون بنده ۹۱روز حبس محکوم شدم طبق ماده ۲۷قانون کار منو محکوم به اخراج کردند،هیئت حل اختلاف کار وبدوی دیوان هم اعتراضم رو رد کردند پرونده رفته تجدید نظر لطفا راهنمایی کنید . درضمن ۲۸سال هم سابقه دارم
.تشکر

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : جوا ب اول : اگر مدرک مثبت من باب بیماری و تجویز استراحت در منزل توسط پزشک برای شما صادر شده باشد بعد از تایید پزشک معتمد بانک، بانک نمیتوانند آن دو ماه را برای شما غیبت حساب کند و طبق قانون استخدامی هر مستخدم سالی یکماه حق مرخصی استعلاجی دارد که مشمول حقوق هم خواهد شد . بنابرین شما اکر دو سال سابقه کار داشته باشید و استعلاجی مورد تایید پزشک معتمد بانک هم داشته باشید هم باید حقوق دو ماه را بدهند هم باید به کارگیری شوید . و اما اگر کمیته انظباتی ۳۰ ماه پرونده رو جهت بررسی معطل کرده تاثیری در اصل مطلب ندارد و باید نهایتا تا رسیدگی کامل از اشتغال شما جلوگیری نمیکردند نهایتا دستوری مبنی بر تعلیق یا انسداد حقوق شما بابت بررسی پرونده به شما اعلام میکردند وبصورت مساعده به شما حقوق میدادند ....و الی آخر بنابرین کمیته انظباطی حق ممانعت از کار برای شما را نداشته مخصوصا با ارائه مدارک پزشکی .
جواب دوم : برادر بزرگوار برابر قانون جایگزین حبس جرایم تا ۶ ماه حبس باید حتما تبدیل به جایگزین شود مگر با داشتن سابقه کیفری و احراز شرارت و شخصیت منفی که به قاضی مسلم گردد و از باب نزاع خدمت شما عرض کنم از جرایمی نیست که بعنوان سابقه کیفری موثر در استخدام باشد و اصول تا ۶ ماه حبس و تا دو میلیون تومان جریمه نقدی جزء سابقه کیفری محسوب نمیگردد زیرا از جرایم درجه ۷ و ۸ است .
لازم بذکر است شما با فرض سوال خودتان : مشمول ماده ۲۷ نیستید و شاید بتوانید با طرح مشکلتان در هیئت تشخیص یا حل اختلاف اداره کار خارج از نوبت موارد مطروحه را حل کنید . و به امید خدا موفق شوید . ( البته صرفا فرض صحت بیان حضرتتان در این مکتوب )
مدارک مثبت عرایضم موجود هست در صورت نیاز بفرمایید تا تقدیم کنم .