ایا با فوت پدرم امکان ثبت ازدواج دائم توسط دادگاه هست؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۱۸ #68659818

زن پدرم من سال ۶۸ عقد موقت کرده پدرم سال ۹۱ فوت کرده زن پدرم سه بچه دارد واسم بچه هادرشناسنامه پدرم هست البته پدرمن بیشتر عمرش در زندان بوده و در زندان هم فوت کرد.نمیدانم چه کسی اسم بچه ها را درشناسنامه برده و پدرم و هم میگفت بچه ها از من هستند.خلاصه حالا خانم میخواد اسمش وارد شناسنامه بشه ک ارث بگیره دادخواست داده و
ادعا کرده صیغه دائم هست و ادعا کرده مهرشو کامل گرفته در صیغه نامه اش مدت ذکر نشده واینکه فقط یک شاهد زیر صیغه نامه را امضا کرده و ان هم فوت کرده واینکه محضر
داره نه نسخه ای از این صیغه نامه داره و نه در دفتر ثبت کرده...با این تفاصیل ازدواجش از
نظر قانون موقت است یا دائم؟؟؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصل بر آن است که نکاح دائم بوده

سلام
اصل بر دائمی بودن نکاح است .

بادرودوسلام قاعده بردایمی بودن نکاح می باشدمگر خلاف آن احرازواثبات شود.

درود
اصل بر دائمی بودن نکاح می باشد.

درود اصل بر دائمی بودن نکاح میباشد

با سلام
در صورت اثبات زوجیت اصل بر دائمی بودن نکاح میباشد

با سلام اصل بر دائمی بودن نکاح میباشد مگر اینکه خلاف آن اثبات گردد