اگر من برای طلاق اقدام کنم مهریه تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۴ #68650461

سلام خسته نباشید
ببخشید من برای مهریه کارامو انجام دادم. باید برای توقیف اموال اول اقدام کنم. اما ازشون پرسیدم گفتم برای توقیف اموال منزل چه تقاضایی بنویسم گفتن اموال منزل جزء مستثنیات هست اما وقتی همسرم استفاده ای نداره مستثنی حساب نمیشه که چون خودش خونه نداره الان خونه پدرشه و تمام وسایل گوشه خونشون هست و استفاده ای نداره حتی یک بار تو پیام هم گفت من وسایلایی رو که خریدم هم میدم بهت. اما من نمیدونم چه تقاضایی بنویسم چند تا فرم بود عکسشون رو گرفتم نمیدونم کدوم یکی رو باید بنویسم. بعد ایشون با پسر عمش شراکتی یه شرکت راه اندازی کردن
همسرم بعنوان رییس هیئت مدیره هستش و اینکه اون شرکت مکانش اجاره ای هست اما اموال برای هردوشونه حتی بیشتر سیستم کامپیوتر اونجارو همسرم برده میشه از اون اموال هم برای مهریه اقدام کرد یا نه؟
و مورد دیگ وسایلی رو که خودم هم خریدم بخوام قانونی بیارم باید فرم جابجایی اموال رو بنویسم؟
بعد اینک من شوهرم ۸ ماهه که رفته و نیومده
اصلا هم برای طلاق اقدام نمیکنه و من بلاتکلیف موندم.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
دادخواست مطالبه نفقه و عدم پرداخت بگیرید/
منزل اگر فقط یک دستگاه باشد از مستثنیات است

سلام
می توانید دادخواست مطالبه نفقه را اقامه نموده و بعد از صدور رای و محکومیت به پرداخت نفقه بیش از ۶ ماه دادخواست طلاق را مطرح نمایید .
مهریه ، دینی بر عهده همسرتان می باشد که بعد از طلاق هم تعلق می گیرد

با سلام
شما چه برای طلاق اقدام نمایید و چه نه ، مهریه حق شماست و برای شما تعلق خواهد گرفت
و اینکه در صورت ترک منزل از سوی زوج ، و عدم پرداخت نفقه، میتوانید دادخواست ترک انفاق نمایید و در صورت اثبات اینکه بیش از ۶ ماه نفقه پرداخت ننموده میتوانید دادخواست طلاق به دادگاه ارایه نمایید

- مطابق قانون مسکن متعارف و وسایل و لوازم ضروری زندگی جزء مستثنیات دین محسوب میگردد خواه مورد استفاده قرار بگیرد یا نه .
- در مورد توقیف وسایل محل کار ، اگر قادر به اثبات مالکیت همسرتان بر آن وسایل باشید میتوانید توقیف کنید .
- در صورتیکه همسرتان در مدتی که منزل را ترک نموده نفقه ای نپرداخته شما میتوانید تقاضای طلاق را مطرح نمایید . عدم پرداخت نفقه به مدت ۶ ماه موجد حق طلاق برای شما است .

با سلام. یک منزل جز مستثنیات دین محسوب می گردد و قابل توقیف نمی باشد مگر اینکه قیمت منزل طبق نظر کارشناس به دارای مازاد باشد که این مبلغ مازاد به شما تعلق می گیرد.
صرتجلسه ای تنظیم نماید و از زوج امضا بگیرید که وسایل را به شما واگذار نموده و در آینده حق هیچگونه ادعایی در این خصوص نخواهد داشت و حق هر گونه دعوی و ادعایی را از خود سلب و ساقط می نماید.
اموالی مانند کیس و سیتم کامپیوتر از طریق اجرا ثبت قابل توقیف نیست باید از طریق دادگاه اقدام نماید که در صورتی که اسباب کار محسوب نگردد قابل توقیف از باب مهریه می باشد.
اگر در مدت ۸ ماه ترک منزل نفقه پرداخت ننموده باشد می توانید تحت عنوان ترک انفاق از ایشان شکایت نمایید.
با توجه به ترک ۸ ماهه منزل اگر به صورت متناوب باشد و زوج کلیه بندهای عقدنامه رو امضا نموده باشد با استناد به تخلف از شروط ضمن عقد می توانید دادخواست طلاق مطرح نمایید.

با سلام
مهریه را از طریق اداره اجرای ثبت اخذ نمایید لیکن اداره اجرای ثبت به مستثنیات دین توجه نمیکند و کل اموال را توقیف مینماید، شکوائیه عدم پرداخت نفقه تقدیم نمایید