اذن پدر برای دختری که باکره نیست، برای ازدواج چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۶ #68637411

سلام، وقت بخیر
بنده قبلا یک بار ازدواج کردم ولی زندگی مشترک شروع نکردیم و به علت اعتیاد و سایر مشکلات از هم جدا شدیم الان خواستگاری دارم ولی پدرم مخالفت میکند می خوام اذن ازدواج از دادگاه بگیرم اقدام هم کردم و این هفته وقت رسیدگی دارم می خوام بدونم دادگاه چه مستنداتی می خواد که حکم رو صادر کنه؟
پدرم که نمیاد چه باید بکنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه دختر دوشیزه نباشند نیازی به اذن پدر ندارند.

بدلیل اینکه قبلا ازدواج نموده اید و باکره نیستید نیازی به اذن پدر ندارید و مجوز هم نمیخواهید میتوانید با اراده خویش ازدواج نمایید .

اگرشما باکره نیستید .‌اجازه پدر ساقط است و نیازی هم به اجازه دادگاه نبوده است . لذا درجلسه دادگاه فقط اعلام کنید که باکره نیستید تاپرونده شما بسته شود و شخصا جهت ازدواج اقدام کنید

سلام
درنکاح غیر باکره نیاز به اذن ولی قهری اعم از پدر یا جد پدری نیست .