ادعا کرده که به عمد اول امضا و مهر کردند و بعد نوشته تایپی را روی آن چاپ کرده اند که به ضرر من کارگر تمام شود راه حلی وجود دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۱۵ #68637002

با سلام در شرکتی کار می کردم از من چک ضمانت گرفتند و پول و وام هم از روی حسابم گرفتند و پرداخت هم کردند مدیران آن شرکت تسویه حساب کردند و نوشته های تایپی روی سربرگ مبنی بر وجود چک در دستان آن شرکت به من ارائه دادند چون به من عودت ندادند اظهارنامه برایشان فرستادم ولی توجه نکردند بعد چک را برگشت زدند و منتقل کردند حال که از آنها شکایت کردم مدعی شدند که ما سربرگ را بصورت سفید مهر و امضا کردیم خودش متن رفته تایپ کرده است یکی از همکاران ادعا کرده که به عمد اول امضا و مهر کردند و بعد نوشته تایپی را روی آن چاپ کرده اند که به ضرر من کارگر تمام شود راه حلی وجود دارد کارگاه فاقد کارگر غیر شریک دیگری است و شاهد نمی توان در آن پیدا کرد البته ۱۰ ماه لیست بیمه برایم رد کردند

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان تشخیص ازطریق کارشناسی می باشد.

موضوع از طریق کارشناس قابل تشخیص می باشد

با درود توسط کارشناس قابل تشخیص است

با درود. معمولا اظهارات مسئول شرکت مبنی بر تقدم مهر و امضا و تاخر متن تایپی؛ محکمه پسند نمیباشد هرچند تقدم و تاخر آنها توسط کارشناس قابل تشخیص هست؛ ولی چون سربرگ و مهر و امضا متعلق به شرکت هست؛پس ادعای انتساب تاخر تایپ متن توسط شما منطقی و معقول بنظر نمیرسد.

کارشناسان خط و امضا این مورد را بررسی مینمایند.

توسط کارشناس تقدم و تاخر معین می شود

بوسیله کارشناس تقدم وتاخرمتن وامضا واثرانگشت والحاق قابل تشخیص است.