اگر توقیف نکرده باشد می توان به اسم پسرش انتقال پلاک داشته باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۰۷ #68620682

سلام.
پدر بنده با ماشینی که بنام خودش است تصادفی با ماشین غیرمتعارف مدل ۲۰۱۰ داشته است. زیان دیده به شورای حل اختلاف خودش رفته و اظهارنامه ثبت کرده است. بخاطر مبلغ خسارت بالا بخاطر افت قیمت.
آیا باید از طریق دادگاه توقیف خودرو کند؟ یا می تواند تا کنون چنین کاری کرده باشد؟
اگر توقیف نکرده باشد می توان به اسم پسرش انتقال پلاک داشته باشد؟ کافی است یا سند هم باید به نام بزند؟
و اینکه بگیم بخشی از خرج زندگی توسط مسافرکشی تامین می شود ایا جز مستنثات دین قبول می شود؟
و اینکه بگم پسر به دلیل معافیت کفالت با همین ماشبن کمک حال خودش و خانواده است. جز مستثات دین به حساب می اید؟ ( پسر هیچ شغلی ندارد. ) (مسافرکشی گذری. ) اینکه سند به نام پدر ولی پسر بیشتر با ماشبن مسافزکشی می کند. جز مستثات دین به حساب می اید؟ ( انتقال سند خونه دوم فرار از دین است؟ یا اینکه وقتی درخواست توقبف کرد بعد چنین کاری بکنیم فرار دین محسوب میشود؟ تشکر

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر با آن مسافرکشی می کنید برای دادگاه باید ثبات کنید که فقط منبع درامد شما از طریق خودرو می باشد.فرار دین محسوب نمی شود

بله در صورت صدور قرار تامین خواسته میتواند خودرو را ابتدا سیستمی و سپس فیزیکی توقیف کرده باشد. پلاک خودرو توقیف می شود لذا انتقال پلاک باعث عدم توقیف می شود.خودرو جزو مستثنیات دین نیست .

توقیف از طریق دادگاه صورت میگیرد ، ماشین خارج از مستثنیات دین است ، انتقال ماشین قبل از صدور حکم قطعی و قبل از توقیف فرار از دین محسوب نمیشود