تهمت و افترا به ما زده اند، چطور اثبات کنیم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۸۹ #68603068

سلام خسته نباشید چند روزه پیش در سالن ارایشگاه زنانه که متعلق به دوسته همسرت بنده می‌باشد مقداری طلا گم می‌شود و این خانوم ۴ پرسنل دارد ولی علت اینکه دوسته همسرم اسمه من و خمیره بنده هم در کلانتری عنوان کرده اند را نمیدانم در صورتی که ما اصلا هیچ گونه رفت و آمدی در سالن ایشان نداریم چه کار باید انجام دهیم

مشاوره حقوقی افترا
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر نسبت به شما منع تعقیب (برائت)صادرشد می توانید نسبت به سونیت شکایت نمایید

با سلام در صورتی که جرمی به فردی با سو نیت. نسبت داده شود افترا محسوب میشود در صورت عدم اثبات شما میتوانید به جرم افترا شکایت کنید

درود بر مخاطب گرامی....در ابتدا دلایل رد ادعای شاکی رو با مشورت از وکیل به دادسرا ودادگاه تسلیم نمایید و در صورت مواجه شدن با رای قطعی منع پیگرد به اتهام افترا از ایشان شکایت کنید

درود بر شما، ایشان بایستی بتوانند این مساله را اثبات کنند، لکن چنانچه این پرونده با برائت شما پایان یابد، با اثبات سوءنیت می‌توانید از ایشان به جرم افترا شکایت نمایید.

اثبات جرم افترا در صورت سو نیت امکان پذیر است و در صورت اثبات قابل شکایت علیه ایشان خواهد بود

باسلام وقتی شهودی و دلایل مثبته ای متقنی ندارد امکان اثبات خیلی ضعیف هست

با سلام چنانچه نتوانستند موضوع را اثبات کنند و اتهام متوجه شما نشد میتوانید به جرم افترا و تهمت از ایشان طرح شکایت کنید.