اگه اعسار در دادگاه تجدید نظر ردشود می توان دوباره اعتراض کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۶ #68566988

سلام و عرض ادب
ببخشید من از شخصی ۴۰ میلیون طلب دارم که ایشان بعدا اعسار بر هزینه دادرسی زد و رد صد و تجدنظر خواهی ام رد شد بعد ازمدتی رای اومد که اعسار رد شده و من درخواست توقیف اموال دادم که چی نداشت و بعدش درخواست جلب دادم که در آخرزن لحظه رفت درخواست اعسار زد بعد درخواستش رد شد الان دوباره حق اعتراض داره چند سوال داشتم خواهش میکنم کاملا توضیح بدین ممنون میشم .
۱-آیا در تجدید نظر احتمال داره اعسار رو رد کنن یا نه؟
۲-اگه اعسار در دادگاه تحدید نظر رد بشه بعدش چکار باید انجام بدم ایا دوباره اعتراض داره؟
۳-حکم جلب چه زمانی میشه گرفت آیا جلبش رو که گرفتم دوباره باز میتونه اعسار زد یانه ؟
۴-اگه دوباره اعسار بزنه وثیقه ازش میگیرن یا نه ؟
مرسی لطفا کامل بگید من از سردر گمی دربیام ممنون.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

' با سلام
اعسار وی در مرحله اول اعسار از هزینه دادرسی بوده که رد شده
در مرحله بعد اعسار از پرداخت محکوم به داده که باید منتظر حکم تجدیدنظر باشیم
درصورت رد شدن اعسار میتوانید وی را جلب کنید و اعتبار جلب یک ماهه یا دوماهه است
ولی در هرحال باز مجدد میتواند اعسار بدهد حتی بعد از جلب
که در اینصورت باید وثیقه معرفی کند