اگر همسرم بیاد دادگاه و بگه ماشین دست اون نیست من چطوری میتونم اثبات کنم ماشین دست اونه و اون برداشته و ماشینم رو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۲۲ #68563570

سلام وقت بخیر
بنده در حال طلاق از همسرم هستم و مهریه ام رو گذاشتم اجرا ولی همسرم خودرویی که مال منه با همه مدارک اش از خونه برداشته و بهم پس نمیده - منم با مشورت های فراوان رفتم شکایت حقوقی کردم که ماشین رو همسرم بیاره پس بده و فعلا در مرحله بازجویی هستش.
میخواستم بدونم :
۲-چه راه حلی انجام بدم که در نهایت بتونم ماشین ام رو توقیف و پس بگیرم و از همسرم یک شکایت جداگانه کیفری نیز بکنم برای این مدت که به زور خودرو منو در دست داشته و پس نمیده؟
ایا امکان پذیره؟
الان حدود ۴ ماه هستش که از زمان اجرا گذاشتن مهریه خودرو من دست همسرمه و راحت باهاش میره اینور اونور و تا الان هم کلی جریمه و خلافی به عمد برای من تراشیده و پیامک هاش از راهنمایی و رانندگی میاد ولی دستم به هیچ جایی بند نیست.
از شما وکلای با تجربه ممنون میشم راهی جلوی من بذارید. ممنونم از اینکه مطالعه کردین و بزرگوارید و مهربون.

مشاوره حقوقی مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست اجرت المثل ایام تصرف تقدیم و تنظیم نمایید.

تقاضای توقیف خودرو را بکنید و دادخواست استرداد خودرو بدهید

میتوانید شکایت کیفری خیانت در امانت را مطرح کنید و همچنین دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را نیز ارائه دهید

درود
دادخواست اجرت المثل ایام تصرف مطرح کنید.

سلام
میتوانید شکایت خیانت درامانت و نیز دادخواست حقوقی اجرت المثل ایام تصرف را بدهید و ضمنا همزمان درخواست تامین خواسته ، کنید و خودرو توقیف نمایید.

درود بر شما، در این موارد بایستی علیه ایشان شکایت خیانت در امانت مستند به شهادت شهود یا سایر ادله های اثبات مطرح نموده، نیز دادخواست اجرت‌المثل ایام تصرف و خسارات وارده بابت جریمه ها را هم میتوانید مطرح کنید، برای این کار بایستی دستور توقیف خودرو رو بگیرید.

دادخواست اجرت المثل ایام تصرف را مطرح کنید و همچنین می توانید شکایت حیانت در امانت مطرح کنید