میتوانند از پرداخت سفته بنا به هر دلیلی زیر سفته بزنند و سفته غیر اعتبار بشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۲ #68545220

سلام وقتتون بخیر، بنده یک سفته از یک دختر زیر ۱۸ سال گرفته ام به دلیل طلب پدرش به بنده که متوجه حضور نداشتن بدهکار تا یک سال به خانه بنده این سفته رو از دختر ایشان گرفتم که فقط نام و نام خانوادگی، کد ملی، آدرس منزل، امضا و اثر انگشت شخص در سفته درج شده، فردا روزی خانواده متعهد میتوانند از پرداخت سفته بنا به هر دلیل منظقی و غیر منطقی زیر سفته بزنند و سفته غیر اعتبار بشود؟!

مشاوره حقوقی سفته
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ولی ایشان باید اقدامات مالی ایشان را تنفیذ نمایند.

با سلام
بنظر می رسد اقدامات مالی ایشان نیازمند تنفیذ ولی وی می باشد و به نظر در وصول وجه به مشکل میخورید

سلام اقدامات مالی ایشان نیازمند تنفیذ ولی وی می باشد و به نظر در وصول وجه به مشکل میخورید

به طور معمول، سررسید سفته یا موعد پرداخت مبلغ آن به روز، ماه و سال به صورت مشخص در آن نوشته می‌شود. با وجود این، قانون به عندالمطالبه بودن مبلغ سفته نیز اشاره کرده است که شرایطی را ایجاد می‌کند تا به محض مطالبه دارنده سفته، صادرکننده باید آن را بپردازد. البته اگر زمان پرداخت سفته، روزی مصادف با تعطیل رسمی باشد، باید در روز بعد از تعطیلی پرداخت شود.

سفته قائم بر وجود دو شخص است؛ یکی صادرکننده که مدیون و بدهکار است و دیگری شخصی که ممکن است در هنگام صدور سفته، معین یا نامعلوم باشد. بنابراین در صورتی که سفته برای شخص معینی صادر شود، نام و نام خانوادگی او در سفته آورده می‌شود و در غیر این صورت به جای نام او، عبارت «در وجه حامل» نوشته می‌شود.

در وضعیت اول، شخص معین و در مورد دوم، دارنده سفته در مقابل صادرکننده، طلبکار می‌شود و اگر سفته عندالمطالبه باشد، صادرکننده باید به محض مطالبه، مبلغ آن را پرداخت کند.