به دلیل رضایت در جرم توهین شاکی حق دارد درخواست مبلغی پول کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۹۳۵ #68530595

همسر دوستم مدتی مزاحمت برام ایجاد میکرد به خانمش اطلاع دادم وایشون چون تا حدودی بهش ثابت شد شروع کرد با من جنگ و جدل بعد چند ماه ابلاغیه اومد و شاکی شد که در پیامها بهش توهین کردم الان برای جلب رضایت طلب پول کرده و از طرفی من هم میخوام از همسر ایشون بعلت مزاحمت شکایت کنم.آیا این امر قانونی است که اختلافی که ربطی به پول ندارد شاکی برای رضایت دادن طلب پول کند البته ذکر شود هم خانم و هم همسرشون اعتیاد دارند

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشون فقط درخواست پول کرده . شما قبول نکنید
ازطرفی شما بابت مزاحمت ازهمسرشون شکایت کنید

سلام شما نسبت به مزاحمت همسر ایشان اقدام به طرح شکایت کنید
اما مطالبه وجه برای اعلام رضایت منوط به توافق است و میتوانید توافق نکنیدذ

با سلام و احترام
در این صورت باید شما شکایت متقابل را مطرح نمایید و اسنادی که مربوط به مزاحمت ایشان برای شما شده است را به دادگاه تقدیم کنید.درخواست پول زمانی مطرح می شود که شما محکوم شده باشید و بخواهید رضایت شاکی را جلب نمایید که فعلا در مورد شما این موضوع صدق نمی کند چون هنوز قاضی رای صادر نکرده است.

بهتر است شما شکایت کنید

با سلام ووقت بخیر
این امر که تقاضای پول کرده اند برای رضایت دادن قانونی نیست. بستگی به توافق طرفین دارد .