با استناد به پیامک، میتواند رابطه نامشروع را ثابت کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵,۴۵۱ #68529422

شوهرم از من شکایت رابطه نامشروع و زنا کرده و جز متن پیامک واتساپ که ممکن است از طریق ریکاوری گوشی به دست اورده باشد مدرک دیگه ای در دست ندارد. که در متن پیامک ها به رابطه جنسی و قرار ها اشاره شده. میتواند در دادگاه ثابث کند؟!

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلامت با توجه به پیامک ها اثبات رابطه نامشروع ممکن است

با سلام و احترام اثبات زنا طبق محتویات متن پیامک واتساپ فاقد وجه شرعی و قانونی می باشد لیکن با وصف اینکه در مورد پیامک اثبات رابطه نامشروع اختلاف در محاکم وجود دارد در صورت ایقان قضایی با پیامک ها رابطه نامشروع که مجازات آن تا ۹۹ شلاق تعزیری می باشد بعید نمی باشد در هر حال بدون ملاحظه اوراق و محتویات پرونده و توضیحات و دفاعیات صورت گرفته اظهار نظر دقیق و کامل میسر نمی باشد