شکایت کارمندان دولت از طریق دیوان عدالت اداری قابل نتیجه گیری هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۱۸ #68527370

با سلام و خسته نباشید دو سوال کوتاه داشتم :
۱- اگر کارمندان دولت از ایین نامه ، تصویب نامه و... شکایت داشته باشند می توانند در دیوان عدالت اداری اقامه دعوی کنند یا دیوان مخصوص کسانی می باشد که هیچ رابطه ای با سازمان و ادارات دولتی ندارند ؟
۲-ایا گرفتن وکیل در دیوان تاثیر دارد ، چون یکسری نمونه دادنامه ها از اینترنت دیدم که خود خواهان وکیل دادگستری بوده ولی برای تشکیل پرونده در دیوان عدالت اداری یک وکیل دیگر معرفی کرده است !بنظر شما دلیل این کار چه می تواند باشد ؟
با تشکر

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دیوان عدالت اداری مرجع رسیدگی به امور ادارات دولتی و کارمندان است و کارمندان میتوانند در آن از ادارات شکایت نمایند و دلیل اخذ وکیل برای تسریع روند رسیدگی است و سلیقه ای است .

بله چنانچه نسبت به نقض آیین نامه ویا ابطال بخشنامه ها وسایر مقررات که موجب ضرر و زیان وبرخلاف قوانین باشد میتوانید طرح دعوی نمایید وفرقی بین کارمندان دولت وسایر افراد نمیکند و در مورد گرفتن وکیل نکته آن در داشتن اطلاعات حقوقی و داشتن دانش وتجربه در تفسیر قوانین و اطلاع از روند رسیدگی در دیوان عدالت می باشد و اینکه چرا یک وکیل از وکیل دیگری استفاده نموده است دلایل مختلفی می تواند داشته باشید از قبیل داشتن تجربه وسطح تحصیلات و یا تفاوت رتبه وپایه وکیل دیگر می تواند باشدو اصولا کسی که طرف دعوی است بدلیل مشغله و... تمرکز لازم را ندارد وبهتراست از همکاران و وکلای دیگر جهت رسیدن به نتیجه مورد نظر استفاده گردد