چقدر دیه به من داده خواهد شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۸ #68522749

با سلام و روز بخیر من در۲۴/۴ از سرویس پیاده شدم و در حال رد شدن از خیابان بودم موتور به من حمله کرد تا کیف من رو بزنه ولی موفق نشد و با چرخ از روی پای من از مچ به پایین رد شد و چند تا از استخوان های من رو شکست من رو با آمبولانس به بیمارستان انتقال دادن عمل شدم حالا ۶ پین در پای من و چند بخیه در پای من هست به نظر کارشناسی شما رای دادگاه برای من چه هست و با شکسته شدن سر متاتارس ۲ و ۳ و ۴ و ۵ پای چپ شکستگی دیستا بند p ۱ انگشت پای چپ o rif + pcp متاتاس ۲ و ۳ و ۴ و ۴ و ۵ PCP انگشت پای چپ بند p ۱ و چند بخیه چند درصد و چقدر دیه به من داده خواهد شد با تشکر

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام جهت تعیین دقیق میزان دیه اطلاع از بهبودی مطلوب یا غیر مطلوب شکستگی ها نیاز است، همچنین آثار به جا مانده از اقدامات درمانی و غیره
بعد از انجام معاینات پزشکی قانونی قابلیت نظر دهی دارد.

سلام محاسبه درصد با پزشکی قانونی و محاسبه وجه یا مقدار دیه با اجرای احکام میباشد

اجرای احکام برایتان محاسبه خواهد کرد

سلام
محاسبه میزات دیه بر عهده پزشکی قانونی و اجرای احکام میباشد