ربودن طلا توسط همسر رو چطور اثبات کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۰۵ #68508942

سلام وقت بخیر و خسته نباشید
خانم من طلاهایی که براش کادو گرفته بودم به مناسبت های گوناگون که در طول هشت سال خریده بودم براش،برده خونه پدرش و کلا اظهار بی اطلاعی میکنه انگار خودش بال درآورده رفته.فاکتور هاش دستمه.چطوری میشه اثبات کرد؟یا اصلا اثبات نمیشه و اقدام کنم افترا میشه اگه نتونم ثابت کنم.چون شاهدی ندارم اون برده.بهترین راه برای رسیدن به حقم چیه؟

مشاوره حقوقی سرقت
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست استرداد بر مبنای امانی و عاریه بودن بدهید و نه هبه.

بادرودوسلام مستندومستدل به فاکتورها دادخواست رجوع ازهبه را تقدیم و تنظیم نمایید.

زمانیکه مالی به شخصی هبه می شود به قبض شخص در می اید و او می تواند هر تصرفی انجام دهد،لذا سرقت و ربودن مصداق پیدا نمی کند

باسلام
دادخواست رجوع از هبه مطرح گردد
البته مواردی در قانون هستند که نمیتوان از هبه رجوع کرد و آن راپس گرفت
در مورد موضوع شما در صورتی که عین موهوبه یعنی مالی که هبه شده از بین رفته باشد و یا از ملکیت هبه گیرنده خارج شده باشد و به دیگری تعلق گرفته باشد دیگر نمیتوان هبه را پس گرفت
باید برای دادگاه به اثبات برسد که هنوز از حق رجوع از هبه برخوردار هستید
لذا با توجه به اظهارات و علم قاضی تصمیم مقتضی گرفته خواهد شد
بعضا دیده شده رای به مسترد نمودن مال مورد هبه داده شده است

به استناد فاکتورها دادخواست رجوع از هبه را علیه ایشان مطرح کنید

با درود در این زمینه راه به جایی نخواهید برد

با سلام
کادو دادن از نظر قانون از مصادیق عقد هبه می باشد. عقد هبه نیز جزء عقود تملیکی است یعنی باعث انتقال مالکیت می شود. بنابراین همسر شما به عنوان مالک آن طلاها شناخته می شود و ایشان اختیار هر نوع دخل و تصرف در آنها را دارد. اما اگر با شما صادق نیستند و اظهار بی اطلاعی می کنند می توانید از طریق نیروی انتظامی اعلام مفقودی کنید تا تکلیف روشن شود.