چندسال دیگه طول بکشه، باید مبالغ رو به روز به من پرداخت کنن یا به همون مبلغ حکم که تعیین شده؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۰۵ #68500351

با سلام خدمت وکلای عزیز.. همسرم نفقه_مهریه_ اجرت المثل و هزینه درمان به من بدهکار هستن و غیابی طلاقمو گرفتم..هیچ اموالی هم ازخودشون ندارن که توقیف کنم و متواری شدن؛ من چجوری میتونم مطالباتمو وصول کنم؟ و اینکه اگر هر زمان جلبشون کنم مثلا چندسال دیگه طول بکشه، باید مبالغ رو به روز به من پرداخت کنن یا به همون مبلغ حکم که تعیین شده؟؟؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود حقوق و مزایای شما کاملا به قوت خود باقی است هرگاه مالی از ایشان یافت شود قابل توقیف است، امکان تقاضای صدور دستور جلب نیز امکان پذیر است.

میتوانید به طرفیت همسرتان طرح دعوی کرده و در صورتیکه مالی از وی شناسائی نشود امکان جلب وی وجود دارد .

سلام مهریه عین مال (سکه) به شما پرداخت میگردد .نفقه و اجرت المثل تا زمان ثبت طلاق محاسبه میشود

درخواست صدور دستور جلب متصور است،
مدت زمان قابل پیش بینی نبوده و می توانید نفقه خود را تا زمان اجرا حکم بر اساس نظریه کارشناس دادگستری بر حسب معیار همان سال دریافت نمایید

باسلام زمان قابل پیش بینی نمی باشد

با سلام
نمیتوان زمان دقیقی را اعلام کرد اگر اموالی نداشته باشد و در نتیجه اگر توانستید ایشان را جلب نمایید شخص میتواند تقاضای اعسار نموده و دین خود را بصورت اقساطی تا اتمام کل دین خود بصورت اقساط پرداخت نماید