ادعای جعل بعد از صدور حکم جلب، قبول خواهد شد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۹۲ #68500152

سلام دوستان عزیز لطف کنید سوالم رو با دقت بخونید. بنده حکم محکومیت بیست میلیون سفته رو غیابی گرفتم. و الان مهلت چهل روزه واخواهی و تجدید نظر خواهی هم تمام شده و به مرحله اجراییه رسیده. ولی متاسفانه شخص بدهکار به قصد اذیت الان ادعای جعل داره. سوال من اینه ایا الان که من حکم جلب هم گرفتم ایا دادگاه ادعای جعل فرد بدهکار رو قبول میکنه. سپاس

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به غیابی بودن رای صادره ، هر زمان که خوانده از رای اگاه شود میتواند دادخواست واخواهی داده و با تقدیم این دادخواست ، دادنامه از حالت قطعیت خارج شده و عملیات اجرایی نیز متوقف خواهد شد . طبیعی است که هر حقی که قانون برای طرفین در جلسه اول دادرسی جایز و محترم شمرده مشمول واخواه در جلسه رسیدگی به واخواهی میشود . از جمله این حقوق ، ادعای جعل نسبت به سند استنادی است که در صورت موافقت قاضی به کارشناسی ارجاع شده و حسب نظر فنی کارشناس تصمیم مقتضی اتخاذ خواهد شد . توضیح انکه رای واخواهی نیز ظرف ۲۰ روز از ابلاغ قابل تجدیدنظر می باشد .

با سلام
صرفنظر از این امر که سوال نیاز به دقت خاصی نداشت؛
وقتی حکمی به مرحله اجرا میرسد، جز در موارد خاص، قابل توقف نیست. مگر به حکم قانون.
لذا علی القاعده، اجرائیه به قوت خود باقی است.

از سوی دیگر، طرف ادعای جعل ،احتمالا در دادگاه کیفری، مطرح نموده
چراکه امر حقوقی پایان یافته
حال، ادعای هر شاکی ، با تشکیل جلسه رسیدگی، استماع اظهارات طرفین، و بررسی ادله و ارجاع به کارشناس، بررسی شده و نسبت به آن قرار یا حکم مقتضی صادر خواهد شد.

باسلام بله و باتوجه به اینکه رای غیابا صادرگردیده فرد بدهکارمیتواند توقف عملیات اجرایی را درخواست نماید