آیا مرتکب فرار از دین بابت مهریه شده ام، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۴ #68498584

همسرم مهریه اش را گذاشته اجرا و تامین خواسته زده من سه روز بعد ماشینم را که بیست میلیون وام داشتم را به نام برادرم زدم که او اقساط را بدهد چون توان مالی انرا را نداشتم الان همسرم شکایت کرده و فرار از دین زده ایا جرمی مرتکب شدامو الان باید چه کنم لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام طبق رای وحدت رویه شماره ۷۷۴-۲۰/۱/۹۸ هیات عمومی دیوان عالی کشور قبل از قطعیت رای انتقال مال فاقد وصف کیفری می باشد