شکایت از پدر چطور انجام شود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۴۳ #68495316

سلام من یک دختر مجرد هستم ک به سن قانونی رسیده ام و دیپلم دارم و می‌خواهم برای دانشگاه ثبت نام کنم ولی پدرم گفته بهت اجازه نمیدم درس بخونی و گفتم من به سن قانونی رسیده ام و اجازه ام دست خودمه و منو تهدید به مرگ کرده
چطور میشه با این مشکل برخورد کرد ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اجازه پدر برای تحصیل شرط نیست میتوانید با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

سلام و درود
با توجه به اینکه به سن قانونی رسیده اید می توانید بدون کسب اجازه از والدینتان ( پدر ، پدر بزرگ و ... ) در آزمون ثبت نام و شرکت کنید و در صورت قبولی ادامه تحصیل دهید ، بهتر است با اورژانس اجتماعی با شماره ۱۲۳ تماس بگیرید

موقع ثبت نام در دانشگاه نیازی به اجازه پدر و امضا ایشان در مدارک ثبت نام نمیباشد و نمیتوانند مانع از تحصیل شما بشوند.

پدر شما نمی تونه مانع تحصیل شما بشه. برای تهدید می تونید شکایت کیفری مطرح کنید. به اورژانس اجتماعی بهزیستی نیز مراجعه کنید.

درود چنانچه ۱۸ سال دارید شما به سن رشد رسیده اید و نیازی به شکایت از پدرتان ندارید و می توانید مستقل زندگی کنید

طرح دعوا تحت عنوان ممانعت از حق مطرح کنید

با توجه به اینکه شما به سن قانونی رسیده اید منع شما از حقوق طبیعی خود هیچگونه توجیه قانونی نخواهد داشت.