آیا هزینه کارشناس سه نفره تصادفات قابل مطالبه است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۹,۴۱۸ #68479711

در تصادف اگر پنجاه پنجاه باشه و یکی از طرف ها اعتراض بزنه و بتونه طرف مقابل رو صد در صد محکوم کنه میتونه هزینه کارشناس سه نفره رو طلب کنه از مقصر؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اگر پرونده حقوقی باشد و هزینه های دادرسی مطالبه شده باشد هزینه کارشناسی می تواند جزیی از آن باشد اما اگر پرونده کیفری باشد باید دادخواست جداگانه برای مطالبه هزینه ها ارائه کنید.

سلام
بله حق مطالبه دارد

طی دادخواست جداگانه قابل مطالبه هست

در ابتدا طرفی که درخواست کارشناسی کرده وظیفه پرداخت هزینه کارشناسی را دارد ولی در آخر میتواند در صورت محکومیت طرف مقابل هزینه پرداختی را از محکوم علیه استرداد کند.

با سلام
طبق دادخواست میتوانید خسارتهای وارده را اخذ نمایید

در صورت مطالبه هزینه دادرسی در دادخواست بله قابل مطالبه می باشد.

سلام و احترام
درپرونده مطروحه با نظر هیات کارشناسی به نفع معترض چون وی خواهان نبوده امکان صدور رای به وی نیست
ولی ایشان می توانند طی دادخواست جداگانه مطالبه هزینه های کارشناسی را بنمایند